Om het allemaal een stukje overzichtelijker te maken want het wordt behoorlijk knus met zoveel vogels in een volière, hebben we alle parade’s samengevoegd op 1 website:

Hier vind je per vogel nieuwe updates over de aankomende parade’s, aangekondigde locaties, muziek en kunstenaars.

Ook op onze Facebook pagina zal alle informatie te vinden zijn, niet alleen over onze Duifies 020 parade, maar ook alle andere parade’s die we organiseren in onder andere Utrecht, Rotterdam, Antwerpen, Den Haag en Dordrecht!

Zien we jullie bij een van onze events?


Bedankt allemaal voor de super gezellige debuut editie! We hebben drie mooie maanden gehad en hopelijk heeft iedereen weer een nieuw stukje Amsterdam Nieuw-West ontdekt en ben je net als wij ook fan geworden van een nieuwe lokale muziek-act en kunstenaar. We willen graag alle bezoekers, locaties, muziekacts en kunstenaars bedanken voor een succesvolle editie en we zien elkaar snel weer bij een ander event!


We hebben alle 26 festivalacts in een clipje van één minuut gezet! We zien je graag elke zaterdag- en zondagmiddag van september, oktober en november in Amsterdam Nieuw-West!


We hebben linnen tasjes voor Duifies 020 Festival in Amsterdam! Ze zijn 5 euro en je kunt ons hiervoor aanspreken op onze evenementen of mailen naar info@duifies020.com.

Een laagdrempelige manier om ons financieel te steunen en een leuk tasje te krijgen!


Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties van Amsterdam Nieuw-West. Het doel: bezoekers verrassen met een verzameling van talentvolle artiesten uit de Amsterdamse muziek, kunst- en designwereld.

Zesentwintig van de meest opvallende, nieuw of nog te ontdekken plekken in Amsterdam Nieuw-West openen hun deuren tijdens Duifies 020. Elke zaterdag en zondag in september, oktober en november verrast het festival haar bezoeker door hem mee te voeren door de stad naar bijzondere plekjes in alle uithoeken van Amsterdam Nieuw-West. Locaties van verschillende creatieve jonge ondernemers zullen tijdens de weekenden omgetoverd worden tot een pop-up podium voor muzikale acts. Tevens zullen er gast exposities zijn van jonge talentvolle Amsterdamse kunstenaars en of designers.


En om helemaal op de hoogte te blijven van wat wij doen, voor foto’s van onze evenementen en voor het meest recente nieuws, klik hieronder en like onze Facebook-pagina Duifies020, Instagram en Twitter en schrijf je hieronder in voor onze mailinglist!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.